Функционалното дамско бельо

Печат ПДФ

bikiniВашето дамско бельо трябва да бъде не само красиво, но също така и функционално. Никой не купува бельо само с целта да го притежава. Натоварващите социални роли, които трябва да изпълнява съвременната жена, поставят и нови изисквания към дамското бельо. Жените в двадесет и първи век винаги бързаме, ние сме майки, съпруги и работещи едновременно. Ние напускаме дома си рано сутрин и се връщаме късно вечер. Ето защо, всяка част от дрехите ни трябва да бъде функционална, и това важи най-вече за бельото, тъй като то е в контакт с най-чувствителните части на тялото.

Ние в "Сия-В" ООД подкрепяме жените, които се грижат за тялото, добрия външен вид и най-вече за здравето си. Ето защо, в нашите колекции дамско бельо ще намерите модели, което са създадени както за жени, които са активни бизнес дами, така и за тези, чиито ден минава в движение и спорт. Ако вие практикувате фитнес, джогинг, йога, или какъвто и да е друг спорт, то определено трябва да притежавате дамско бельо, което е презназначено и за такива цели.

Понякога просто искате вашите дрехи да бъдат практични и удобни. Ето защо ние предлагаме различни модели функционално бельо, с което преди всичко да се чувствате удобно. Те са леки, а контактът им с кожата ви е фин и приятен. Функционалното бельо стои удобно по време на целия натоварен ден, осигурява оптимална температура на тялото при всякакви метеорологични условия и добра проводимост на влагата. Толкова много функции само в един комплект дамско бельо? Възможно ли е? Разбира се! Всичко, което трябва да направите е да изберете подходящите модели дамско бельо от колекциите на "Сия - бельо за събличане", за да усетите комфорта и удобството така, както не сте ги чувствали никога преди.

Представяме ви

Комплект 365

 Модел: 365 Състав: 88% полиамид / polyamid, 12% еластан / elastan Р...

Още...
Нощница 350

 Модел: 350 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Разме...

Още...
Нощница 346

  Модел: 346 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Разм...

Още...
Нощница 309

Модел: 309 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Размери: ...

Още...
Боди 290

    Модел: 290 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan ...

Още...
Боди 295

                      Модел: 295 ...

Още...
Комплект 306/298

  Модел: 306/298 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Ра...

Още...
Комплект 314

Модел: 314 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Размери: ...

Още...
Нощница 305-2

Модел: 305-2 Състав: 95% вискоза / viscose, 5% еластан / elastan Разме...

Още...
Комплект 313

  Модел: 313 Състав: 95% вискоза / viscose, 5% еластан / elastan Ра...

Още...

Търсене в сайта

Галерия модели

Модели за дамско бельо Сия-В heidit vic2

 

vic3t vic4t vic5t

Абонамент за новини

Въведете вашият email адрес, за да получавате нашите новини:

Вашият адрес ще бъде използван само за да получавате новините ни и по никакъв начин няма да го предоставим на трети страни.